tiistai 6. marraskuuta 2007

Näin kaivetaan verta nenästä ja kysellään tyhmiä

Dodanoin, mitenkäs tuon arvontaan vastaamisen kanssa on nyt kun lokakuukin loppui... kappas vaan, jo viikko sitten? Ei sillä että mulla olis mitään syytä rehennellä, lähinnä vaan kyselen sen vuoksi että pitääkö lähteä erikseen punnitusretkelle kaupan hedelmävaa'alle. Ei meinaan yhtään huvittais. Mieli maassa eikä neulominenkaan maistu.

Ilman erillistä punnitusta voin kertoa, että ristipistotyön sain pisteltyä ja kaksi velvollisuushuivia neulottua, ja voihan kökkö, kun lankaa jäi just sopivasti vielä yhteen samanlaiseen, niin pakkohan sekin oli tehdä niin kauan kuin malli oli vielä hyvin muistissa. Sitten menin ja purin yhden poikittain neulotun takin ja neuloin sen uudelleen kasaan kolmessa päivässä. Tarkoitus oli korjata siitä muutamaa kohtaa, mutten en ole yhtään vakuuttunut, että se muuttui ainakaan parempaan suuntaan. Yäh, napit pitäis vielä kiinnittää.

Mutta nyt iso risti seinään: uutta lankaa ei ole tullut muuta kuin 100 grammaa ihanaa Malabrigoa Secret Palilta, ja tämä kuukauden totaalinen lankaselibaatti voidaan jo katsoa Vuoden Saavutukseksi.

Oma paino taas on tainnut lähteä ylöspäin. On ollut kaikenlaista häppeninkiä kaveripiirissä ja ulkona syömiset kostautuu välittömästi. En tod syö keittoa tai salaattia jos vieressä joku popsii rapeaa ankkaa tai äyriäispastaa. Liikuntaa lisää, juujuu, mutku samalla kämppää myydään alta ja välittäjä käy ostajakandidaattien kanssa ilahduttamassa mun iltoja (täällä pitää olla paikalla esittelyn ajan, ilmeisesti joku vastuukysymys jos tavaraa häviää).

Ei kommentteja: