torstai 1. marraskuuta 2007

Puolen jakson yhteistulos: + 2,4 %

Otin ja punnitsin lankoja. Heitin muutaman solmuuntuneen pikkukerän pois, mutta hämmästyttäviä määriä oli vieläkin omituisia pikkukeriä jämälankoja ja epätoivottuja akryylilankoja joista ei voi muuta kuin nukenvaatetta tehdä. Radikaaleja toimia tarvitaan. Sukkalankoja oli ihanan paljon! Oli mukava vähän tarkastaa tilannetta. Saldo oli 14 335 g (laskuista on pois kerät, jotka on töissä kiinni). Ostin lokakuussa 775 g lankaa (huoh, olipa langatonta!) ja sain 200 g. Neuloin melkistä saman verran, ja Kuopuksella on yksi kerä Mamboa, jne. Kai tuo punnitus täsmää. Olen siis - 10 %:ssa kahden kuukauden jälkeen plussalla. Voi itku! Ja neulonut olen kuin pieni kone! Marraskuussa on vielä käsityömessut, joilta en lupaa olla ostamatta lankaa. Päinvastoin. (Syyskuun alusta lokakuun alkuun -145 g.)

Oma paino. Hm. - 500 g syyskuun alkuun verrattuna. Turvotusmuutokset vuorokausisyklissäkin joskus suurempia. Ei siis todellista muutosta. Pyh.

Vaatii aikamoista neulomista, kieltäytymisiä ostoksista muualla kuin messuilla jne, mutta vieläkin mielestäni on täysin mahdollista, että saan tavoittelemani - 10 % langoista pois.

Ei kommentteja: