perjantai 5. lokakuuta 2007

Kova tyttö selittään...

No eipä mennyt syyskuu ihan suunnitelmien mukaan. Ei millään saralla. Onneksi tässä sivublogissa voi kuitenkin mainita semmoisia juttuja, joita ei voi omaan blogiin laittaa kun kaverit lukee sitä, ja kuitenkin on jonkinlainen tarve selitellä että kyllä täällä jotain neulotaankin vaikkei oikein mitään näy...

Yksi isompi pitsihuivi valmistui syyskuun puolella, ja nyt olisi nopeasti tehtävä vielä kaksi, jotka menee lahjaksi. Lisäksi stressilistalla on ristipistokortti kollegalle, joka siirtyi toisiin tehtäviin. Koti-illat kuluu siis enimmäkseen näiden pakkopullaprojektien kimpussa.

Työmatkoilla ja neuletapaamisissa puolestaan voi tehdä helpompia töitä, joita on sitten viime postaaman valmistunut kaksi laukkua ja kolme huivia, joista varsinkin yksi on tapellut vastaan oikein tosissaan. Ei todellakaan ole järkevää neuloa tämänkaltaista työtä, jos on tarkoitus kuluttaa mahdollisimman paljon lankaa, mutku lokakuun puolivälissä piti olla yks häppeninki, johon halusin ottaa valmiin huivin mukaan. Ja nyt sitten näyttääkin siltä, etten olekaan menossa sinne. Oh great.

Lankana oli Habun silkki/terässekoite, joka on ihan käsittämättömän kevyttä. 14 gramman kartiossa on noin 280 metriä lankaa, joka kuluttaa etusormesta nahan, ei lopu koskaan ja elää ihan omaa elämäänsä. Neuloin huivia jossain vaiheessa junamatkallakin ja ihan piruuttani kokeilin, miten se käyttäytyy ikkunan vieressä olevien ilmanvaihtoritilöiden päällä. Lähti lentoon, vaikkei siinä mikään isompi tuulenviri käynytkään. Niin että tais tulla tehtyä väärä välinevalinta. Kun sitten vielä vähäistä vapaa-aikaa on tärvääntynyt kassien vuoritusprojekteissa (ompelukone ollut ihmeissään kun sitä ei oo käytetty vuosikausiin ja nyt sitten surruteltu monta laukunvuoria peräperää) ja flunssantuloa ootellessa (eli eipä paljon hikijumppa kiinnosta), on kokonaistilanne aika surkea.

Siis syyskuu lukemina:
1106 g laukuista (violetti konttineule, ruskasävyinen Pocahontas, musta+karkkivärinen nonparellilaukku, lällynkeltainen bambi ja vihreä möbius)
388 grammaa huiveista (viimeistelty merinosilkkinen Hyrna joka ei ole mukana laskelmissa; valmistunut Habu, yksi röyhelölankahuivi ja yksi punasävyinen sekametelisoppa)
50 grammaa yhdestä isosta mallitilkusta, jota en nyt tähän hätään aio purkaa eli joka jää siis neulotuksi saldoksi (harmi että nuo kuun alussa tehdyt 4x100 gramman mallitilkut täytyy purkaa, muuten ei lanka riitä)
näistä miinusta yhteensä 1544 grammaa

ja plussana
28 g Habua, 26 g ohutta Noro-sekoitetta, kolme kerää lisälankoja, joille on jo tarkoitus mietittynä eli yhteensä 204 grammaa (ooh, näin pieneen lisäykseen olen kyllä tosi tyytyväinen)

eli tavoitteesta jäljellä 10000 - 1544 + 204 = 8660 grammaa

oma paino
kuten sanottu, mun vaaka näyttää toimivan tuulella eli lukemat vaihtelee päivittäin. Väittää että 1,5 kiloa olisi pudonnut sitten syyskuun alun; tiedä häntä. Siihen oon kuitenkin tyytyväinen, että kaksi viikkoa sitten ostetut housut meinaa pudota päältä (kuulostaa hyvältä, mutta kaupassa ei ollut just sitä kokoa jonka olisin halunnut joten otin peruspessimistinä yhtä kokoa isommat). Mutta mennään nyt tuolla lukemalla, kun se näyttäisi suurin piirtein samalta kuin langankulutuskin eli tavoitteena oli 10 kg:n pudotus - 1,5 kg = 8,5 kg jäljellä

Tarttis kai vielä ottaa läjästä yhteispotretti; joitakin kuvia löytyy jo blogista, osa on vielä kamerassa.

Ei kommentteja: