torstai 25. lokakuuta 2007

Miinusta ja plussaa ja hämmennystä

Olen saanut valmiiksi yhdet sukat, kulutus 80g sekä salaiseen projektiin meni yhteensä 45g lankaa omasta varastosta. Eli kulutusta lisää 125g!

Mutta ei ehkä pidä vielä hurrata. Koska tehtiin Vaimon kanssa pieni roadtrip viime perjantaina ja tulin "vahingossa" ostaneeksi lankaa. Puolustaudun sillä että näiden osoite on lapaset ja sukat joita teen myyjäisiin. Eli ei silleen ihan kokonaan omaa lankaa. Mutta kuitenkin, jotain niistä jää itelle kuitenkin joten kiltisti kirjasin varastoon lisäyksenä 750g. Hämmennystä on aiheuttanut tänään miun kirjanpito. Ilmeisesti käyttämäni excel-taulukko on seonnut omia aikojaan ja nyt en oikeasti tiedä mikä on todellinen varastovahvuus. Selvittelen asiaa tällä viikolla ja raportoin kun tiedän tarkemmin.

Mutta sen tiedän että yhteensä miun kulutus on nyt 1005g ja lisäystä on tullut kaiken kaikkiaan 2555g. Eli saa puikot heilua kyllä ahkerasti loppuvuoden jos todella aion tiputtaa sen 10 % varastosta. Oma paino on pysynyt paikallaan, syksyn alkava harmaus on vienyt voimia eikä ole jaksanut panostaa syömisten terveellisyyteen ja liikkumiseen siten kuin olisi tarpeen.

Ei kommentteja: