tiistai 1. tammikuuta 2008

*köh*

Kauhean hyvin ei meillä mennyt tämä projekti. Oma paino ja lankavaraston paino kasvoivat molemmat :D Lankavarastossa lisäys oli kymmenen prosentin luokkaa, oma paino nousi vain parisen kiloa.

Oman painon kohtaloksi koituivat jouluherkut, joita oli (taas) liikaa. Tosin vikat tortut söin tänään ja porkkanalaatikkokin on jo onneksi loppu!

Lankavaraston kohtalo onkin mystisempi juttu. Mie epäilen, että ne langat, mitkä muilta väheni, päätyi jossain muodossa meille.* Siis ne, jotka Sadulta jäi :DD
*Tää liittyy neulefysiikkaan samalla tavalla kun mustaan aukkoon neulotut sentit, madonreikään kadonneet lankakerät jotka löytyvät myöhemmin ja niin edelleen.

Tosiasiassa syitä on monta. Osa langoista päätyi meille ihan siksi, että menin ostamaan/tilaamaan muille lankaa ja "siinähän sitä kätevästi voi itselleenkin.." Yksi pakkoprojekti oli, äijän firman pikkujouluihin tarvittiin huivilankoja, mutta se oli vain 200g ja lankaa tuli kuitenkin kilotolkulla lisää. Sain myös tosi paljon lahjalankoja (mm. SP11:n myötä), ostin potutuslankoja - ja Nitpiks järjesti lanka-alen, jossa lankesin pariin alpakkakiloon. Ja näiden lisäksi uhrauduin ja tarjosin humaanisti kodin orvoille lankakerille, jotka muiden kymppiläisten varastoista joutilaina häädettiin :D

Niin koitui muiden jeesaus oman varaston turmioksi :D

1 kommentti:

AnneV kirjoitti...

Mmmh, materian häviämättömyyden laki...