tiistai 1. tammikuuta 2008

Villiä tuuletusta!

Projekti on ohi ja uusi vuosi on hyvä aloittaa raportoimalla vanhasta.

Missään vaiheessa projektia en heittänyt pyyhettä kehään ja viimeisen työni päättelin eilen n. klo 23.45. Todellakin siis loppuun asti yritin. Tänään alkoi ynnääminen ja vähentäminen. Aluksi näytti huonolta. Kun miinustin alkupainosta valmistuneet työt, tuli varaston painoksi 6021 g. Onneksi lueskelin muiden raportteja ja sääntöjäkin ja huomasin, että myös keskeneräiset voi vähentää kudottuina. Tästä sain 423 grammaa lisää miinusta ja pääsin kuin pääsinkin tavoitteeseen.

Projektin loppuessa tilanteeni on siis seuraava:
- Lankojen alkupaino 6300 g, tavoitepaino 5670 g
- lankoja kulutettu 3179 g lisäksi keskeneräisissä on kiinni 423 g, yhteensä 3602 g
- hankittu 2900 g
Lankojen yhteispaino projektin päättyessä 5598 grammaa!

Vaikka en olisikaan päässyt tavoitteeseeni, olisin siltikin ollut hurjan tyytyväinen projektin sujumiseen osaltani. Olen aina tykännyt käsillä tekemisestä ja kutomisesta, mutta en vain ole saanut aikaiseksi muutamaa satunnaista villasukkaa lukuunottamatta. Suunnitelmia kyllä on ollut ja lankoja olen ostanut, mutta tekemättä on jäänyt. Joten se, että olen saanut tehtyä näin monta valmista työtä, on ollut jo voitto sinänsä!

Oma paino putosi enimmillään 6 kiloa, mutta lisääntyi lomareissun ja joulusyömisten myötä hieman, joten painonpudotuspalkintoa en tavoittele.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja kiitokset Sirelle ja Marjutille!

Ei kommentteja: