maanantai 14. tammikuuta 2008

Palkinnon voittaja

Sain kyselyyni yhteensä 22 kommenttia, joista yhden kirjoittaja poisti itse ja kahdessa sanottiin kauniisti kiitos ei palkinnolle. Arvoin voittajan jäljelle jääneiden 10 % lankavarastostaan vähentäneiden ja kaikkiin kyselyihin vastanneiden kesken ja voittaja on... tadaa... serpentiinejä ja ilotulitusta.... rummunpäristystä... fanfaareja...

Emilia!

Onnea, onnea, onnea! Ota yhteyttä marjut [at] katajala . net ja kerro osoitteesi, niin lilasävyiset luonnonkuidut lähtevät matkaan.

Kiitos Sirelle loistavasta ideasta! Tämä oli hauskaa, vaikka oma lankavarastoni ei nyt pienentynytkään, painosta puhumattakaan ja vaikka loppuaika menikin vähän lusmuillen muiden murheiden takia. Aion kuitenkin selvitä tänä vuonna mahdollisimman pitkälle ostamatta lankaa ja tarkkailen painoani edelleen, jospa 10 % vähenisi tämän kevään tai edes vuoden aikana.

Kiitos kaikille osallistumisesta, tämä oli hauskaa! Kun kommentteihin vastasi parikymmentä ihmistä, se tarkoittaa, että (ainakin) viidennes meistä pääsi tavoitteeseen ja vähensi 10 % lankavarastostaan. Onnea kaikille onnistuneille!

Seuraavaksi vuorossa ovat uudet kujeet ja uudet projektit, tavataan niissä!

1 kommentti:

Sire kirjoitti...

Kiitos myös sinulle Marjut loistavasta emäntäseurasta. Itselläni lankavarasto on kummissaan "äkillisestä" pienenemisestä ja lankaa on tullut ostettua jo useampi kilo :)