perjantai 21. joulukuuta 2007

Jännäksi käy...

Pikapäivitys tässä nyt kun vielä voi - tänään lähden töiden jälkeen könyämään kohti Suomea ja sitten oonkin taas nettipimennossa jonkin aikaa, joten seuraava ja siis viimeinen päivitys tulee kun tulee.

Eilen oli vielä pikku pakko ottaa puoli päivää töistä vapaaksi, muuten senkin vuosiloman olisi menettänyt. En tietenkään päässyt lähtemään ajoissa, ja sitten kauppa- ja apteekkireissulla tärvääntyi aikaa, joten suunniteltu neulesessio jäi vähän tyngäksi. Täsä ny kuitenki päivitykset edelliseen tilanteeseen:

- Katia-laukku painaa 314 grammaa (aika jännä muuten että tähän asti kaikki Katian kerät on olleet pikemminkin yli- kuin alipainoisia. Novitalla ei taida tätä ongelmaa olla).
- Huopas-laukku painaa 333 grammaa. Neuloin pohjaan vahvistuksen SP10:ltä saatua villalankaa ja tulevaisuus näyttää miten ne huopuu yhdessä. Mallitilkku? Pah!
- röyhelöhuivi 86 (mestarineulojalta saatu lahjalanka + ruskea verkkopohja)
- ja sitten tattarattataa: Rowanin Biggy Print -takki on edistynyt huimasti, vaikkakaan en jaksanut valvoa niin myöhään, että ihan kaikki kerät olis siihen uponneet. Vähennystä kuitenkin 1800 grammaa, ja takki on kutakuinkin lantiomitassa.

Siis 3100-314-333-86-1800 = 567 grammaa ja 10 päivää jäljellä. Nyt viimeistään ne Kidsilk Hazet nurkkaan, mars!

Ei kommentteja: