sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Viime metrin päivitys

Jotenkin vaan on unohtunut päivitys tänne, Ravelry on vienyt mut mennessään :)

Lankaa on mennyt aikalailla, mutta ei ihan tarpeeksi vielä. Nyt mennään 1,2kg lukemassa, mutta kaikkien lankaostoksien myötä pitäisi vielä vähintään 500 grammaa kuluttaa. Tosin ne jo projektin alussa lahjoitukseen suunnittelemani langat on edelleen tuossa pussissa. Jos ne saisin luovutettua, niin lankojen suhteen projekti olisi onnistunut.

Tosin, JOS en olisi ostanut lankaa 600 grammaa niiden 600 myydyn lankagramman tilalle niin homma olisi jo siinä. Nyt sitten maksetaan "mun-on-pakko-saada-tuota-lankaa-koska-se-voi-vaikka-loppua-kokonaan"-päähänpistoista. En kyllä vielä syyskuussa ollut laisinkaan varma, josko pystyn kuluttamaan lankaa sitä kiloakaan. Mutta kyllähän sitä on tullut kodottua. Starskyyn on mennyt tähän mennessä 6 kerää ja Josephine-toppi on viimeistelyä vaille ja joululahjoja kudoin aika monta (ja aloitin samantien ensi joulun lahjalistan pienentämistä).

Edit 31.12.07 klo 23:20 :)
Josephine saatu valmiiksi. Lisää grammoja 320g. Yhteensä siis mennyt suurinpiirtein 1,5kg lankaa. Alkuperäisestä tavoitteensa siis jäin 100g (valmistuneiden töiden osalta siis).

Oman painon suhteen sen sijaan jumitetaan paikallaan. Aloitan oman kunnonkohotuskuurin heti tiistaina, pääasiallisena tavoitteena kunnon kohotus ja bonuksena olisi painon laskeminen.

Ei kommentteja: