torstai 13. syyskuuta 2007

Ensimmäinen raportti

Olen saanut neulottua jo 670g. Osa neuleista oli jo kesken syyskuun alussa, mutta sain ne valmiiksi tämän kuun aikana ja kaikkea lankaa en ollut keskeneräisiin laskenut mukaan. Valmistuneita ovat (linkit ovat blogiini, jossa tarkemmat tiedot neuleista):
Tempting 2
Vauvan takki
Sukat ja lapaset vauvalle
Sahara

Sahara valmistui viikossa ja siihen meni 500g lankaa, harvemmin tulee neulottua näin paljon näin lyhyessä ajassa, vaikka paljon neulonkin. Tällä menolla lankavarastoni saattaisi pienentyä jopa 20% ellen sitten sorru ostamaan paljon lisää tilalle.

Oma paino on pudonnut myös noin pari kiloa viime punnituksesta, joka oli joskus elokuun puolessa välissä. (Vauvan vaatteet ovat tulevalle sukulaisvauvalle enkä ole raskaana, joten voin pudottaa painoa ihan rauhassa.) Pidän ruokapäiväkirjaa ja seuraan mitä syön. Viime viikon flunssa häiritsi liikkumista, mutta normaalisti käyn jumpissa noin 4-5 kertaa viikossa. Tarkoitus olisi kilot karistaa liikunnalla ja kevyemmällä ruokavaliolla, jotta paino myös pysyisi jatkossakin kurissa. Oikeastaan paino ei ole niinkään se ongelma (vaikka vähän ylipainon puolella tällä hetkellä olenkin) vaan keskivartalolihavuus. Tärkeämpi tavoite minulle on siis saada muutama sentti vyötärön ympäryksestä pois ja mahamakkarat pienemmiksi, ihan terveysriskienkin takia.

Ei kommentteja: