sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Syvääkin syvempi huoookaus


Mä menin ja tein sen taas... Netti on liian helppo paikka ostaa lankoja. Klik, klik ja klik ja tili tyhjenee ja lankasaldo kasvaa. Taas tulossa kilo ja vähän päälle lankaa :(

Henkilövaaka sensijaan puhuu edelleen sitä samaa kuin kaksi viikkoa sittenkin; ei ole muuttunut mihinkään suuntaan.

Kulutettu on vauvan tumppujen ja kelsitossujen nauhojen verran, Eli kaikkineen noin 16 grammaa (nauhojen paino ei heilauttanut vaakaa mihinkään suuntaan), tumput Nallea ja nauhat Butterflyta. Harmittaa vain, että tytöt veivät toisen tossun jonnekin enkä enää kuvatessa voinut lähteä kolistelemaan nukkuvien tyttöjen huoneeseen.

Taannoin kirjoitin: "21,610 g plus 300 g eli 21,910 g joka tietää sitä että pitää nauloa taikka muuten "tuhota" lankoja noin 2,2 kiloa... Tavoitepaino lankavarastolle siis 19,7 kiloa..."

21,91 kg + 1,4 kg - 0,016 kg = 23,294 g eli tällä hetkellä tavoitteesta puuttuu 3,594 kiloa Ja tuosta puuttuu vielä ne tänään tilatut langat, jotka tulee joskus alkavalla viikolla... Tää ei nyt ole reilua!

Edittiä ma aamulla... Niin olenhan hukannut lankoja lahjoittamalla! Tytöille meni noin 150 grammaa tupsujen tekemiseen ja virkkauksen opettelemiseen, Esikoinen oppi alustavasti virkkaamaan! Ja 100 grammaa on lähdössä ihan juur kohta pakettin sisältönä!

Eli olenhan saanut omia lankojani vähemmälle emenpi kuin illalla unisena muistinkaan. 3,344 grammaa siis hukattavana

Ei kommentteja: