lauantai 22. syyskuuta 2007

hidasta hommaa

Mulla homma junnaa nyt pahemman kerran paikoillaan. Tai siis kyllähän puikot laulaa sen minkä kädet ja hartiat kestää, ja minkä kalenteri antaa myöten. Vaan valmista ei tule, ei sitten millään. Työ haittaa vapaa-aikaa, mokoma... Myös oman painon pudotus jumittaa, edelleen olen sen kaksi kiloa pienempi kuin aloittaessa. No, parempi niin kuin että kääntyisi plussan puolelle.

Jotain aihetta tyytyväisyyteenkin kuitenkin on! En nimittäin ole ostanut lankaa syyskuussa juuri ollenkaan! Ostoja on vain 300 g: 100 g sukkalankaa messuilta (tästä on jo tehty sukat, tosin kerästä lähes puolet jäljellä...) ja 200 g Karusellia vanhojen Karuselli-kerieni lisäksi että saan työn (taikaliivin) valmiiksi. Nämä siis hupenevat onneksi pian, liivi on puolessa välissä.

Olipas mielenkiintoista nähdä noita taulukoita! Löysin tilastoista itsenikin. -Olen se ainokainen, jolla langan paino on välillä 70-80 kg. Tilastot huojensivat mieltäni kun jälleen kerran sain konkreettisesti nähdä, etten ole ainoa lankoihin hurahtanut. Nyt kun vielä saan tolkutettua itselleni, että se ei ole mikään syy, oikeutus eikä lupa lähteä lankakaupoille... ;o)

Ei kommentteja: