perjantai 28. syyskuuta 2007

Kuukausi mennyt, ja mitä onkaan tapahtunut...

Sain mörvelöuhan alla olleen ufo-villatakin valmiiksi lopulta taisteltuani hihat omasta päästä... Tuli lopulta ihan jees, mutta hihat on liian pitkät. Pelkään alimittaisia hihoja niin paljon, että nyt meni yli. Mutta täytyy laittaa päälle joku päivä ja kokeilla käytännössä olemista sen kanssa. Kun ne hihat on niin pitkät, ajattelin, että saan vihdoin vähennettyä lankasaldoani, mutta miten pahuksessa ne langat ei olleet ollenkaan kirjanpidossa? Siis häh?! Lankaa (Novitan mustaa woolia) jäi vielä 10 kerää ja käytännössä ne nyt siis kasvattivat lankasaldoa! Voi itku!

[Tähän kohtaan piti tulla kuva neuletakista, mutta Rakas on piilottanut piuhan jonnekin.]

Lisäksi näytti excel hukanneen jossain kohtaa 25 grammaa lankaa, joten päivitän samalla alkupainon 30 575 grammasta 30 600 grammaan, että jatkossa pysyn jollain lailla järjissäni laskelmieni kanssa. Samoin tietysti tavoite päivitetty.

Ja sitten menin repsahtamaan. Ennen kuin tiesin, että woolitkin tulevat kasvattamaan lankasaldoa. Ostin 7 kerää Nalle coloria, ihanaa vihreää. Siitä tulee Rakkaalle neuletakki. Eli siitäkin kasvoi lankavarasto. Enkä normaalisti edes pidä vihreästä. Se oli niin edullista. Joo-o.

Mutta jotain positiivista, eli saan lankoja vähenemäänkin, kun kannan äitille pussillisen Nallea, Seiskaveikkaa ja Kotiväkeä. Samoin oma paino on pudonnut alkutilanteesta. Kaikesta suklaasta huolimatta.


Kootusti:

* langat; korjattu alkupaino 30600 + woolit 500 + nallet 1050 - äitille 1700 = 30450 grammaa
-> tavoitteeseen on vielä matkaa 2910 grammaa. Hihhih! Tällä hetkellä vielä naurattaa.

* oma paino; noin -1 kg

Ei kommentteja: