lauantai 1. syyskuuta 2007

Huh!

Edit: Joo, yksi nyssäkkä löytyi työhuoneen lattialta, eli lisätään vielä 200 grammaa. Jospas siis 2,5 kg saisi kuluttettua.

Vihdoinkin. Langat on laskettu. Hahtuvat on laskettu mukaan, samoin viltin kude- ja loimilangat. Keskeneräisistäkin (töissä kiinni olevista) laskin mukaan sen, johon on luotu vasta silmukat. Ainahan jostain voi vielä löytyä yllätyskätkö.... Mutta luulisin, että tässä on todellakin kaikki:

24 785 grammaa! + 200g (löytyneet grammat siis)

Siis langat ovat lisääntyneet sitten kevättalven aika tarkalleen kahdeksalla kilolla.... Kulutettavaa on siis 2 kiloa 478 grammaa + ainakin ne Juulilta jossain vaiheessa tulevat puserolangat + Tampereen messuilta mukaan tarttuvat + ehkä, mahdollisesti parilta muulta reissulta mukaan tarttuvat.... Sinänsä ei kuitenkaan mitenkään mahdoton urakka, kunhan vain jostain keksisin lisää tunteja vuorokauteen. Töiden puolesta syksystä tulee nimittäin ihan hirmuinen.

Kummallista, että vuosi sitten syksyllä sain elämäni ihan ensimmäiset alpakkalangat. Nyt niitä on kilo ja 50 grammaa päälle....

Oma paino. No, se vaihtelee melkein päivittäin välillä 78-79kg. Ensimmäinen tavoite on 75 ja haave 70. Tämä on kuitenkin todennäköisesti se vaikeampi urakka. Huomenna alkaa onneksi jumpat! Ja tänään kaupassa en ostanut yhtään lankaa, enkä suklaata enkä jäätelöä. Keksipaketin ostin, mutta se on vierasvaraksi ja piilotettu ylähyllylle :)

Ei kommentteja: