lauantai 1. syyskuuta 2007

Mukana myös

Heipähei. Päätin liittyä projektiin mukaan, sillä jonkinlaista muutosta olisi elämään tehtävä. Parissa vuodessa lankakerälaumani on kasvanut muutamasta seiskaveikkakerästä kaapin perällä täyttämään suuria laatikoita. Vähän väliä kerä tai kaksi löytää taas tiensä tähän osoitteeseen.

Omaa painoani en halua pudottaa, mutta sen osalta ajattelin, että kuntoa voisin kyllä pyrkiä kohottamaan. Kesän aikana on jotenkin päässyt kuntoilupuoli repsahtamaan, joten tavoitteena on käydä jouluun asti vähintään kolme kertaa viikossa joko salilla tai pumpissa.

Sitten se lankapuoli.. Kuvittelin varastoani suuremmaksi, sillä se tuntuu vievän järjettömän paljon tilaa. Tänään kävin vielä hakemassa hiukan täydennystä Kädentaito-messuilta. Inventaario antoi kuitenkin saldoksi 7678 grammaa. Vähennettävää olisi siten vajaa kilo. Ei paha rasti, etenkin kun joulu on tulossa! Tässä lankapuolessakin pyrinkin nyt lähinnä rahallisiin säästöihin. Lankaa ostamalla ei asuntosäästötili kartu.

Että tällä pohjalla, katsotaan kuinka käy. Blogia en omista (vielä), mutta raportoin tilannetta tänne ja lisäksi minut löytää #neulonnalta.

Ei kommentteja: