sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Tavoite ja miten siihen on tarkoitus päästä

Lankaa minulla on projektin alussa 12 kiloa eli vuoden loppuun mennessä 1,2 kiloa lankaa pitäisi saada kadotettua konstilla millä hyvänsä. Todellisuudessa taidan saada hävittää hiukan enemmän, sillä uskon saavani lisää lankaa salaisilta ystäviltäni.

Sain perjantaina valmiiksi parin Log Cabin-sukalle, jos neuloisin vain tuollaisia sukkia riittäisi tavoitteen saavuttamiseen kuusi sukkaparia loppuvuoden aikana. Ei ollenkaan mahdoton suoritus, mutta minulla ei ole paksua sukkalankaa tarpeeksi ja jotenkin sen kutominenkin tuntui vaikealta. Isot puikot kun eivät sovi käsiini.

Tavallisia ohuesta langasta tehtyjä sukkia pitäisi saada tehtyä noin 20 paria, se on enemmän kuin millään ehdin neuloa (ellen sitten ota lomaa koko loppuvuodeksi). Vaakatilkkuina tuo lankamäärän pudotus olisi noin 40-50 tilkkua, täytyykin varmaan joulun jälkeen ottaa loppukiri tilkkuja tehden. Siitä voisi olla tuohon oman kropan hoikennukseenkin apua, sillä puikot käsissä syöminen on vaikeampaa tai ainakin hitaampaa. Olen toivonut joulupukilta äänikirjaa joten viihdettäkin saattaa olla tiedossa noille loppukiripäiville.

Omasta painosta pitäisi saada joka kuukausi pari kiloa pois, teoriassa se on vallan mahdollista. Syön kohtuullisen kevyesti ja olen lisännyt liikuntaa. Hankin tuossa uuden patterin askelmittariin ja olen käyttänyt töissä pääosin portaita, se kuuluisa arkiaktiivisuus on taas otettu tarkkailuun. Toivottavasti kroppa suostuu yhteistyöhön ja pääsen osatavoitteeseeni. Painoa täytyy pudottaa vielä ensi vuoden puolellakin, mutta onnistuessani tässä projektissa jäljellä pitäisi olla vain loppukiri.

Ei kommentteja: