sunnuntai 26. elokuuta 2007

Ilmoittaudun ja esittäydyn

Heipä hei! Olen Hapero, jonka joku saattaa muistaa lankahamstereiden kautta. Omaa blogia en ole pistänyt pystyyn, kun epäilen, ettei juttua riittäisi... Tai olen muuten liian outo... Olen kuitenkin armoton hamsteri, mikä yhdistää sentään jollain lailla muihin ja saan änkeytyä mukaan tällaisiin projekteihin, kuten 10 % pudotus ja lankahamsterit.

Täällä oli nurkissa valmiiksi aikamoinen kasa lankaa. Meni pitkään hamstereiden jälkeen, etten ostanut mitään. Heinäkuussa ostin reissusta puuvillaa. Sitten kai osittain 10 prosentin paineessa, osittain työpaineessa syöksyin eilen hakemaan lohtua siltä kuuluisalta kirpparilta, jossa moni muukin on käynyt ostamassa kassikaupalla lankoja. Mulle ei kassi riittänyt. Tarvittiin säkki. Ja ihan peruslankoja pääasiassa ostin, Novitaa, uutta ja vanhempaa. Jotain mohairia. Jotain puuvillaa.

Nyt on lankaa kaikkiaan 30 kiloa ja 575 grammaa. Voi elämän kesä! Mutta jos nyt sais sitten oltua ostamatta. Ideoita on, miten lankaa saisi kulumaan. Innostus on hukassa yhden Novitan neuletakin takia. Kroppaosa on jotain sinnepäin kuin mallissakin, mutta hihat. Ne on säkit, jos ne tekee ohjeen mukaan. Ja tottumattomana säätäjänä säätäminen on tuskaa. :( Murr! Oikeesti haluaisin sen valmiiksi. Ja noita muitakin UFOja tuntuu olevan jo aikas monta.

Langan painosta pitäisi siis saada pois reilut 3 kiloa. Joulupukin lahjasäkistä taitaa löytyä aika paljon pehmeitä paketteja. Ja okei, ei ne kaikki kirpparilta mukaan tarttuneet mulle ole. Osa menee äitille. Onneks! Sit vois ehkä vähän käydä kritisoimaan noita lankoja ja laittaa myyntiin sellaset mykkäkoululaiset... Tai lykätä nekin äitille. ;)

Omasta painosta saa lähteä se 10%. On sitä ennenkin yritetty, mutta sen samaisen heinäkuun reissun ja edullisten etelän viinien ja ihanien ruokien jälkeen on vielä enemmän syytäkin.

Tsemppiä jo etukäteen kaikille! Toivottavasti tarjolla on myös hyviä vinkkejä molempiin pudotuksiin...

Ei kommentteja: