maanantai 20. elokuuta 2007

No huh-huh...

Oma varovainen arvaus lankamäärän suhteen meni ihan metsään. Arvioin nimittäin, että sitä on n. 10 kg, mutta kun keräsin kaikki nyssäkät yhteen läjään ja aloin tekemään inventaariota, niin lopputulos tuplaantui... Eli 20 kg ja rapiat päälle kaiken kaikkiaan. Empäs olisi ihan heti muuten uskonutkaan, että lankoja sitten löytyikin niin paljon. Uskaltaakohan sitä itse hypätä puntarille, jos kerran oma summittainen arviointi on noin heikkoa.

Villasukka teki jo tyhjentävän analyysin tilanteesta vähän aikasemmassa ja saman allekirjoittaisin itsekin, eli langanlaihdutus onnistuisi tosi hyvin ilman Tampereen messuja, ilman Tallinnan matkaa, ilman SNY:tä ja ilman käsityölehtien houkutuksia. Itse lisäisin vielä että jos opinnäytetyön tekeminen ei just samaan aikaan pukkaisi päälle, niin mikäs siinä olisi illat viettää sukkakutimien kanssa.

Laskin, että homma olisi kuitattu n. 25 sukkaparilla, eli n. 6 paria kuussa. Saas nähdä sitten, että kuinka eukon käy... Oman painon pudottamiselle otan sen taktiikan, ettäensin katson, että tapahtuuko mitään, kun jätän karkit ja pullat ja leivänpuputtamisen pois. Jos se ei heti tehoa, niin sitten pitää ottaa kovemmat ohjeet.

Paljon tsemppiä vaan kaikille mukanaolijoille!

Ei kommentteja: