tiistai 28. elokuuta 2007

Punnittu on

Viikonlopun urakka on tehty. Langat on punnittu ja ehkä ovat hetken aikaa siististi laatikoissakin. Punnitsin lähes kaikki langat, pienet nyssykätkin. Siinä ekaluokkalainen tyttäreni oli suurena apuna, olhan se meille molemmille aikamoista väri- ja kosketusterapiaa, sekä äiti-tytär työskentelyä.
Punnitsematta jätin ne langat, jotka olen ostanut salaista neuleystävääni varten, sillä nehän ovat vain hetken vierailulla Heimolassa.
Lankaa löytyi 42,25 kiloa. Tarkoittaa siis, että neljä miehen villapaitaa täytyy neuloa. Tosin, miehen villapaitalankoja oli vain yhden paidan verran. Täytyy siis kehittää muita neuleita. Nopeimmin pääsisi lähemmäs tulosta, jos alottaisi neulomalla kaiken Teddyn pois. Sen neulominen kun, on niin joutuisaa. Viikonlopun kuoroleirille täytyy kehittää joku uusi neule matkaan. Siitä myös täytyy pitää kiinni, että uutta lankaa en talouteen hanki loppuvuoden aikan.
Oman painonkin kävin aamulla tarkastamassa, 67,5 kg näyttää puntari. Taidan ottaa tässä projektissa päämääräksi että, 6 kg putoaa. Silloin olisin aika lailla siinä painossa, jossa olin raskauksieni välissä. Painona se olisi hyvä, ainakin nyt tuntuu siltä. Ensimmäinen asia, josta täytyy pitää kiinni, on se, että en osta meidän talouteemme yhtään karkkia, enkä sipsejä. Sillä jos niitä on, niin minä myös ne syön. Poikkeuksen tekevät tietenkin 9.9 olevat esikoisen synttärit, mutta yritän pysyä kovana itselleni.
Tsemppiä meille kaikille, on kiva tehdä tätä yhdessä.

1 kommentti:

villasukka kirjoitti...

Tuota samaista Teddyn kulutusta on täälläkin suunniteltu...