tiistai 21. elokuuta 2007

Stricker mukana

Pakko oli minunkin lähteä mukaan tähän leikkiin, vaikka muuttokiireiltä en varmaan ihan kovin hirveästi kerkiä postailemaan ja kutomaankaan. Lankavarastojakaan en voi punnita, koska suurin osa on jo pakkauksissa enkä varmaan ihan ensimmäisenä ala uudessa kodissakaan purkamaan lankavarastoja. Heitän kuitenkin hatusta lankavaraston kooksi 60 kiloa, joka ei varmaan ihan kamalasti valehtele, vaikka kirppislöytöjä onkin tullut viime vuosina haalittua aikamoisesti, kun on noita lankoja tullut kudottua ja lahjoiteltuakin aikamoisesti.

Oma paino on myös mystisesti noussut viime vuosina ja vähän olen jo aloitellut kevyttä laiharia tsekkaamalla syömisiäni, ja 10%:n pudotus vuodenvaihteeseen mennessä on tiukka, mutta kuitenkin aika realistinen tavoite ja ja ensi vuodeksikin jää vielä urakkaa suunnilleen sen toiset 10 % ja sitten olen tyytyväinen painooni. Tähän pudotukseen otan aseeksi syömisten tarkkailun ja liikunnan lisäämisen.

Lankamäärän tiputukseen tulee muuton lisäksi vähän muutakin hidastetta, kun kädet ovat taas viime aikoina temppuilleet. Epäilen muuttolaatikoitten siirtelemisen olevan kutomisen lisäksi syypää, mutta pitää sitten taktikoida kutomalla pelkkiä paksuja lankoja halkopuikoilla :-). Harmi vaan, että niitäkin on tullut piilotetteua muuttolaatikoihin jo aikamoinen määrä, mutta eiköhän niitäkin löydy sitten vielä ennen joulua pakkauksista. Ja lupaan lahjoittaa sitten lopun puuttuvan määrän lankoja vaikka pojan uuteen tarhaan, nykyiseenkin on mennyt jo monta kiloa ja olivat oikein tyytyväisiä. Minun blogistani löytyy lisää juttua.

Ei kommentteja: