sunnuntai 26. elokuuta 2007

Langat on sitten punnittu

26275 grammaa. Noin paljon olen hankkinut lankaa puolentoista vuoden aikana. Suurimmalle osalle on ainakin ostohetkellä ollut jonkin näköinen suunnitelma mutta toinen asia on että mistä sen ajan ottaisi.

Varaston kertymistä on edistänyt haluni ostaa lankoja tarpeeksi kerralla, niin että sitä olisi riittävästi johonkin kunnolliseen projektiin, ei vain yhtä tai kahta kerää kerrallaan. Hermothan siinä menisivät jos onnistuneen mallitilkun jälkeen lankaa ei enää riittäsikään oikeaan neuleeseen eikä lankaa enää saisi mistään. Nih.

2,6 kiloa on jotaikuinkin parin villatakin kokoinen kasa, saas nähdä onnistuuko villatakin neulominen pitsihuivimaakarilta. Elämme jännittäviä aikoja :-)

Omasta painosta pois voisi lähteä 8-9 kiloa, luulisin, toivottavasti ei paljoa enempää. Vaa'assa en ole käynyt pitkiin aikoihin joten tarkka määrä jää arvoitukseksi. Kokeillaan kuitenkin elää terveellisesti ja syödä pieniä annoksia usein että ei tulisi ahmittua liikaa yhdellä kertaa. Jospa se auttaisi. Onnea meille kaikille!

Ei kommentteja: