perjantai 17. elokuuta 2007

Tarvetta molempiin

Minulla on jo ollutkin yritystä kumpaankin, sekä pienentämään omaa painoani että lankamäärää, joten hyvään väliin tämä tulikin. Painosta tosin saisi pudota huomattavasti enemmänkin kuin 10 %, mutta ehkei kuitenkaan syksyn aikana. Josko tämä viimein olisi se kunnolla pudotukseen potkiva juttu. Lankaa minulla on arviolta 15 kiloa, tarkemmin kerron määrän, kun sen tiedän. Excel-taulukon mukaan lankaa olisi vajaa 14 kiloa, mutta läheskään kaikkien vajaiden kerien painoja siellä ei ole. Lisäksi postitse minulle on tulossa muutama kerä lankaa ja miehelle olisi tarkoitus tehdä mahdollisimman pian paksu villapaita, johon pitäisi hankkia lankaa. Oli muuten hyvä tuo Marja V:n taktikointi, tajusin, että paitalangat kannattaa ostaa jo tässä kuussa. Ajattelin luottaa täysissä kerissä ilmoitettuun painoon ja punnita vain vajaat.

Mites tuossa lähtötilanteessa, lasketaanko keskeneräisissä kiinni olevat langat varastoon vai ei? Ja mitäs tänne olisi tarkoitus kirjoittaa, muutoksia molempien (oman ja lankojen) painoissa?

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Tervetuloa mukaan! Keskeneräisissä töissä kiinni olevia keriä ei tarvitse laskea mukaan varastoon, irtokerät vain. Tähän blogiin taas voi raportoida kaikenlaista, mitä mieleen juolahtaa, onnistumisia ja epäonnistumisia ja yleistä kehitystä jne.