maanantai 20. elokuuta 2007

Mukana!
Lankaa on..... paljon. Arvioisin noin 20kg, punnitsen tarkemmin ehkä ensi viikonloppuna. Mutta ostamattomuus olisi helppoa jos
1) ei olisi Tampereen messuja, tai jostain syystä en pääsisi niille (nyt kun näin sanon, niin tietysti katkaisen koipeni....).
2) ei tulisi Tallinnan matkaa - tosin se on vielä niin epävarma, että ehkäpä ei tulekaan. Kanssamatkustaja (pahaksi) onneksi ymmärtää jossain määrin langanhinkuani ja on helposti lankahulluuteen tartutettavaa sorttia.
3) ei olisi SecretPalia ja SalaistaNeuleYstävää. Heille haluan ihania lankapaketteja, tosin näihin tilattavat langat jatkavat matkaa samantien eli kilot tulevat ja menevät - lopputulos plus miinus nolla. Paitsi..... tilatessa saattaa ehkä, mahdollisesti tarttua jotain mukaan....
4) ei tulisi noita ihania ohjelehtiä postilaatikkoon (olen päättänyt olla uusimatta Voguen Knittingin tilausta toistaiseki). Koostaan huolimatta lankavarastoni on nimittäin puutteellinen - ei löydy kokonaiseen puseroon lankoja (paitsi tumman vihreää Lett-Lopia).

Tuo toinen pudotushommeli. Paljon vaikeampi. En ole vielä eläissäni saanut pakotettua itseäni laihikselle. Mutta lupaan pyhästi (liki) lopettaa suklaan syönnin (en voi vaihtaa tummaan, kun en siitä pahemmin välitä), olla ostamatta tai leipomatta yksiäkään keksejä ja käydä vähintään kerran viikossa (rima matalalla, toteutumistodennäköisyys korkea) jumpassa. Kaikki muu on plussaa. Onneksi tätä on jo vähitellen toteutettu tässä elokuun aikana - alkoi luonnollisesti, kun nuo pikkuiset katit nukkuvat iltaisin sylissäni, eikä siitä yksinkertaisesti voi lähteä kaapille kaivamaan karkkia ;)

Villasukka

ps. Lankalaskennassa löytyviä "turhia" ja mykkiä lankoja on varmaan turha laittaa myyntiin.... kaikkihan ovat mukana tässä projektissa!

Ei kommentteja: