perjantai 31. elokuuta 2007

Kaikki on punnittu

Lankoja varastoissani on 6,3 kg eli tavoitepaino lankavarastolleni on 5670 grammaa. Olin yllättynyt kuinka vähän lankani painoivat, sillä ne tuntuvat vievän niin paljon tilaa. En yhtään ihmettele, että teillä raskassarjalaisilla on jo isoja ongelmia säilytyksen kanssa. Kovin tarkkaa lukemaa langoille en saanut, koska mies sulatti parisen viikkoa sitten keittiövaakani, joten langat punnitsin henkilövaa'alla itseni kera.

Kovin kummoisia strategioita minulla ei ole tuon vähäisen lankamäärän pudottamiseen. Jos saan kuopuksen villapuvun kudottua, niin grammat hupenevat jo siihen. Yritän kyllä pudottaa langoistani enemmän kuin tuon 10 %. Kaapeissani oli langoja 90-luvun alusta, joten yritän saada etenkin noita vanhempi keräytymiä ja pieniä jämäkeriä häviämään. Ne tulevat menemään erinäisiin Vaaka-projekteihin.

Oma painoni on 93,4 eli tavoitepainoni on 84,1. Kaljanjuontia vähensin jo kesäloman loputtua. Nyt alan pienentämään annoskokoja, vähentämään herkkuja ja lisäämään salaatteja. Liikuntaakin täytyy yrittää enemmän elämään. Pitää varmaan kaivaa kaapista Pilates DVD käyttöön, kun ei se sieltä tunnu vaikuttavan.

Perustin itselleni myös blogin tämän projektin päiväkirjaksi ja galleriaksi, se löytyy täältä.
Tällä hetkellä siellä on vasta esittelyni, mutta yritän lisätä sinne viikonlopun aikana kuvia ja tekstiä lähtötilanteesta.

Ei kommentteja: