perjantai 17. elokuuta 2007

Mukana ollaan

Lankavaraston punnitusta odotan mielenkiinnolla. Helmikuussa lankahamsterien alkajaiseksi sain 10,5 kiloa + ikuisuusprojekteissa roikkuvat 3,6. Ikuisuusprojektikilot on tippuneet alle yhteen, mutta muuten... pientä lisäystä voi kaikesta huolimatta olla havaittavissa. Siitäkin huolimatta, että olen aktiivisesti pyrkinyt käyttämään varastolankojani. Jostain syystä vain jokaisesta valmistuneesta työstä tuntuu jäävän jäljelle lähes 100g. Ja sit jämälankaprojekteja varten pitää kuitenkin ostaa kerä tai kaksi ja taas jää se 100g plussaa...

En aijo heittäytyä täysin kieltäymykseen lankaostojen suhteen, mutta jokaisen 'uuden' projektin välissä pitää tuhota vähän varastolankoja. 10% voi kyllä olla oikeesti haastava tavoite, sillä lankavarastoni koostuu pääasiassa jämälangoista ja vielä ohuista sellaisista.

No niin, alustava punnitus on suoritettu ja varaston paino näyttäis huitelevan aika tarkasti samoissa kuin aiemminkin, eli n. 10,5 kiloa. Teen vielä uuden tarkemman inventaarion ja punnituksen lähempänä syyskuun alkua. Tavoite on siis jotain 250 ja 300 g väliltä varastolankoja kuukaudessa.

Omaa painoani en aijo pudotta.

Ei kommentteja: