torstai 16. elokuuta 2007

Mukaan lankavaraston pienennykseen! :)

Moi vaan!

Sain juuri kutsun tulla mukaan lankavarastonpienennystalkoisiin. :) Mulla on lankavaraston koko tällä hetkellä hivenen päälle 13 kg, ja toivottavasti se tässä vielä ennen syyskuuta pienenee. Haluaisin pienentää varastoa enemmänkin kuin sen -10%, ja itse asiassa tämän vuoden aikana varasto on pienentynytkin noin 26% siitä, mitä se oli alkuvuodesta, eli vähennystä on tullut reilut 4,5 kg. Siihen verrattuna sellainen puolentoista kilon vähennys neljässä kuukaudessa pitäisi olla helppo nakki. :) Kiva, että saa täältä vertaistukea! :)

Tuota oman kehon painoa en valitettavasti lupaa enkä voikaan pudottaa, pikemminkin painoni tulee nousemaan väistämättä vuoden loppua kohden... ;) Yritän kuitenkin elää terveellisesti niin, ettei se paino pääse ihan kohtuuttomasti nousemaan. Sen sijaan lupaan, että kunhan päästään tammikuun puolelle, niin vähän jälkijunassa projektiin nähden puserran kertarysäyksellä sen -10% pois sen hetkisestä painostani. ;) Tästä ei varmaankaan jää enää arvailujen varaan, miksi en juuri nyt voi painoani alkaa pudottamaan. :D Syyllinen lähettelee teille kaikille mukanaolijoille tsemppauspotkuja! :) (tai toistaiseksi ne ovat vielä pieniä kutitteluja vatsanpohjassa ;) )

Painonpudotuksesta minulla on kyllä kokemusta paljonkin, olen ollut vuosikaudet ns. jojoilija, eli paino on seilannut kymmeniä kiloja edestakaisin (aikuisiällä peräti +- 50 kg haarukalla...) Nelisen vuotta sitten sain viimein pudotettua 30 kg, ja siinä tienoilla se on pysytellyt (paitsi tietysti esikoista odottaessani). Vertaistukea ja vinkkejä voin siis antaa kaikille, jotka kamppailevat vuosirenkaiden kanssa!

Käsityöblogini löytyy täältä.

2 kommenttia:

Sire kirjoitti...

Onneksi olkoon pikku potkijasta ;)

Marjut kirjoitti...

Oi, onnea!